O nama

Slastičarnica | Osobna iskaznica | Kako do nas

Slastičarnica Dulcia plod je dugogodišnje strasti i ljubav prema slasticama svih oblika i vrsta.

Naša ljubav prema kolačima skrivena je i u imenu – dulcia naime na latinskom znači slastice. Na taj smo jednostavan način željeli dati do znanja da kroz svoju slastičarnicu želimo podijeliti sa vama strast koju osjećamo prema spravljanju kolača.

Sve divne recepte koje smo skupljali od djetinjstva i spravljali godinama, te dijelili sa svojim prijateljima i svima koji su zaljubljenici u dobre i kvalitetne slastice, nastojimo pretočiti i podijeliti sa vama pripremajući ih na način kao što smo to radili u krugu obitelji.

Želja nam je da sa vama, dragi ljubitelji slastica, podijelim kroz našu Dulciu okuse koji su vam poznati u vašoj kuhinji, ali ih često, osim u posebnim prilikama ne možete objediniti na jednom mjestu i u isto vrijeme.

Poznati osjećaji okusa i mirisa iz vlastite kuhinje, u našoj su vam slastičarnici dostupni uvijek i upravo na način da svoje nepce nagradite rapsodijom raznih slastica po domaćoj recepturi i sa najkvalitetnijim sastojcima bez praškova i margarina ili umjetnih krema.

Slastice nas čine sretnima i zadovoljnima čak i kada nam je teško. Pogledaje zato našu bogatu ponudu na linku: slastice i svakako nas posjetite.

Slastičarnica

Naša slastičarnica smjestila se u Ozaljskoj 8 preko puta Tresnjevačkog placa. U ugodnom prostoru koji je projektirala arhitektica Vesna Milutin izaberite slatku ili slanu poslasticu i uz topli ili hladni napitak uživajte unutra ili na terasi.

 ^

Osobna iskaznica

Slastičarnica “Dulcia”
Ozaljska 8, Zagreb

Tel.  01 3098-134

Frais slastice j.d.o.o.
Puni naziv: Frais slastice j.d.o.o. za usluge i trgovinu

Sjedište: Milana Ogrizovića 28, 10000 Zagreb

OIB 63250176610

Trgovačko društvo upisano je u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta 081126365

Temeljni kapital: 10,00 kn uplaćen u cijelosti

Broj računa (IBAN): HR6424020061100952756, Erste&Steiermärkische Bank d.d.

Član uprave: Jakov Gluvak

^

Kako do nas

Ozaljska ul. 8
Zagreb

^